Verbouw en renovatie

Verbouw en Renovatie

Overweeg je om je woning of kantoor te verbouwen? Dan bieden wij je graag de helpende hand. Wil je een dakkapel of dakraam plaatsen? Overweeg je nieuwe kozijn of is jouw gevel aan onderhoud toe? Of wil je een woning of bedrijfspand uitbreiden met een aanbouw? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor kleine en grote verbouwwerkzaamheden en voor zowel particulieren als bedrijven, zijn wij de aangewezen bouwpartner. Met een ervaren en dynamisch team verbouwen, adviseren en renoveren wij voor jou je huis of bedrijfspand.

Ook een schuur, garage in de tuin of een carport om de auto droog te houden, maken het wonen aantrekkelijker. Bijgebouwen zijn er in vele soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan een schuur, werkplaats of misschien een praktijk aan huis. Van Diermen verhuur bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden voor een bijgebouw dat past bij jouw woonwensen.

Een bijgebouw is in sommige gevallen een wezenlijke veranderingen aan de woning of kavel. Daarom is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij adviseren je hier graag over en bieden ook een helpende hand als het gaat om vergunning aanvragen en bouwplannen.

Gevelrenovatie

Ook gevelrenovatie is een specialisme dat wij kunnen bieden. De staat van de gevel van jouw pand of woning is een belangrijk punt voor het aanzicht. Het kan zijn dat de voegen los beginnen te laten, er scheuren voorkomen of dat je last hebt van vochtdoorslag in de gevel. Het is dan van belang de gevel te laten renoveren. Door onze gevelrenovatie is jouw pand of woning weer beschermd tegen regen of vorst en andere invloeden van buitenaf.

Het is wel belangrijk dat je niet te lang wacht met het renoveren van de gevel. Door onder andere vuil kan het zijn dat het voegwerk en de gevel een minder lange levensduur kunnen hebben. Het kan dan voorkomen dat schimmel en vocht door de gevel naar binnendringen. Door het op tijd laten renoveren voorkom je de kans dat de schade erger wordt, en zorgen wij ervoor dat jouw gevel er weer als nieuw uit ziet en er weer jaren tegenaan kan.

Ook is reiniging van de gevel een belangrijk aspect van het verhaal, de gevel zal eerst gereinigd moeten worden voordat er met de renovatie kan worden begonnen. Zodra het vuil van de gevel is verwijderd kan de gevelrenovatie worden uitgevoerd. Met jaren lange ervaring en de samenwerking met gespecialiseerde partners beschikt van Diermen verhuur over vakbekwaam personeel om jou het complete renovatie pakket aan te kunnen bieden. Zie ook reiniging.

Vraag gratis een offerte op!