Hovenier

Hoveniers voor tuinaanleg, boomverzorging en tuinonderhoud

Neem je jezelf ook elk jaar weer voor om de tuin onder handen te nemen? Maar kom je er niet aan toe? Dan biedt van Diermen Hoveniers mooie oplossingen voor tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging in Maarn en omgeving!

Tuinaanleg

Nadat we jouw wensen hebben besproken, wordt overgegaan tot de aanleg van de tuin. Van Diermen Hoveniers zorgt ervoor dat jouw ideeën en wensen tot werkelijkheid komen en streeft naar kwaliteit. Dit is terug te zien in de aanleg van straatwerk, beplanting, grensafscheidingen en tuinhuizen. Met professionele machines en de beste materialen zorgen we ervoor dat je weer jarenlang plezier heeft van jouw tuin!

Boomverzorging en onderhoud

Met een jong en goed opgeleid team zorgen wij ervoor dat wij in staat zijn tot professioneel onderhoud en verfraaiing van jouw bomen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het rooien van bomen op moeilijke plekken.

Tuinonderhoud

Naast het zomer-winter klaar maken van jouw tuin, bieden wij ook een vast onderhoudscontract. Dit houdt in dat wij in overleg met jou periodiek onderhoud uitvoeren, zodat je verder geen omkijken meer hebt naar jouw tuin. Daarnaast voeren we ook groot tuinonderhoud uit voor verschillende bedrijfsterreinen en recreatieparken.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op!