Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk

Van Diermen verhuur verzorgt al jouw binnen- en buitenschilderwerk. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande woningen, zoals rijwoningen, vrijstaande woning, appartementengebouw, grachtenpand, landhuis, boerderij, kantoor of winkelpand: je kunt bij ons terecht. Wie zelf al eens een huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. En dat er vaak halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen als je niet over de juiste klimmaterialen beschikt. Hierbij ontzorgt van Diermen verhuur jou! Met de juiste materialen, de nodige vakkennis en een flinke dosis klantvriendelijkheid zorgen wij keer op keer dat we onze klanten tevreden houden.

Binnenschilderwerk

Schilderwerk is een vak waar veel bij komt kijken. Onze schilders weten daar alles van. Geduld, precisie, ervaring en liefde voor het vak. Met gebruik van de juiste middelen kunnen wij jouw huis veranderen volgens de laatste trends of volgens jouw eigen wensen. Goed en mooi schilderwerk geeft een extra toevoeging aan het interieur en exterieur van uw huis en dat voegt dan natuurlijk weer waarde toe aan het woongenot. Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Fraaie kleurencombinaties kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat.

Buitenschilderwerk

‘Onderhouden is behouden’
Om te voorkomen dat er elk jaar moet worden geschilderd is het belangrijk om het buitenschilderwerk jaarlijks een schoonmaakbeurt te geven. Doordat het houtwerk goed wordt gereinigd is er meteen zicht op de eventuele mindere plekken van het schilderwerk. Het is dan ook belangrijk om die plekken meteen te repareren, omdat het buitenschilderwerk wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Doordat wij meerdere diensten verlenen, zoals diverse manieren van reiniging, is het ook mogelijk om het houtwerk op dat moment door ons te laten inspecteren. Bij projecten tref je een kleine selectie van recent door ons opgeleverde werken.

Vraag gratis een offerte op!