Reiniging

Reiniging voor glas, dakpannen en gevels

Glasbewassing

Wij verzorgen de glasbewassing voor jouw bedrijfspand, woning of appartementencomplex. Je kunt van Diermen verhuur inschakelen voor een eenmalige bewassing, maar ook bieden wij je de mogelijkheid tot een onderhoudsplan. Met een onderhoudsplan komen wij periodiek jouw beglazing wassen, zo heb je hier verder geen zorgen meer over.

Osmose bewassing

Ook in de glasbewassing laat van Diermen verhuur haar innovatie zien! Wij beschikken over de nieuwste technologie op dit gebied, namelijk Osmose bewassing. Er wordt bij deze manier van werken gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water, verkregen door omgekeerde osmose. Dit water neemt de zouten en mineralen – de vervuiling dus – op waardoor de gewassen oppervlakte schoon en streeploos achterblijft.

Dakpanreiniging

Dakpannen zijn de meest populaire dakbedekking in Nederland. Veel dakpannen raken echter na verloop van tijd vervuild en kunnen hiermee het aanzicht van uw woning verstoren maar ook veroorzaken ze problemen op langere termijn. Hierbij moet u denken aan vorstschades, lekkages en poreuze dakpannen.
Herken je dit probleem en heeft jouw dak vuil, mos en algen die de beschermlaag van je dak aantasten? Goed en vakkundig onderhoud is dan van belang. Van Diermen verhuur is het bedrijf in jouw regio voor dakpanreiniging zoals het ontmossen en impregneren van daken.

Gevelreiniging

Buitengevels worden het meest blootgesteld aan het weer, dit kan leiden tot chemische en biologische aantasting van jouw gevel. Ook graffiti is een veel voorkomende vervuiling.

Van Diermen verhuur maakt onderscheid tussen de verschillende soorten vervuiling en past hier zijn reinigingstechniek op aan. Er zijn verschillende redenen voor gevelreiniging zoals het beperken van schade aan een gebouw, maar ook het verbeteren van de esthetische waarde. Op deze manier kan tevens de economische waarde van jouw gebouw stijgen. Het is bij ons duidelijk dat gevelreiniging een vak is en moet worden uitgevoerd door personen met verstand van zaken en met gebruik van de juiste apparatuur.

Ons advies is dan ook: ‘Laat jouw gevel inspecteren en reinigen door een bedrijf die daar de kennis voor in huis heeft!’

Voordat we aan de uitvoering beginnen zal er altijd eerst worden gekeken naar de juiste reinigingsmethode. Zaken die daarbij een rol spelen zijn de aard van de vervuiling en de eigenschappen en kwaliteit van de ondergrond. Wij maken namelijk gebruik van verschillende manieren van reinigen en zullen in overleg met jou kijken wat de beste methode is.

We maken gebruik van de volgende reinigingstechnieken;

  • Borstelreiniging; Deze reiniging wordt vaak toegepast bij het reiniging van gevelbeplating, trespa, damwandprofiel en diverse andere gladde oppervlaktes. Hierbij maken we gebruik van osmose water wat vrij is van kalk en mineralen.
  • Warmwaterreiniging; Deze reinigingstechniek is een efficiënte en veilige manier om hardnekkig vuil van het oppervlak te verwijderen. Een met 20 graden verhoogde watertemperatuur zorgt voor een vervierdubbeling van de reactie snelheid, wat inhoud dat bijvoorbeeld olie, vet en roet hierdoor sneller vloeibaar en daardoor makkelijker verwijderbaar zijn. Door de hoeveelheid water te verminderen kan bovendien een damptempratuur van 155 graden Celsius worden bereikt, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd kan worden.

Voordelen warmwater reiniging

  • Betere reinigingsresultaten
  • Lager verbruik van reinigingsmiddelen
  • Kortere droogtijden
  • Verbeterde hygiëne
  • Kortere werktijd

Zie voor meer informatie ook gevelrenovatie.